Metaverse Nasıl Alınır?

İçerisinde dijital dünyalar bulunan ve kolektif sanal paylaşım ağına sahip kurgusal evren Metaverse olarak adlandırılıyor. Metaverse fikrine göre insanlar, sanal gerçeklik ya da artırılmış gerçeklik ile dijital bir evren içerisinde bulunabilecekler. Bu teknoloji şu an oyunlarda kullanılmakta. Ancak Metaverse hayali ile insanların konsere gitmek, alışveriş yapmak gibi bazı aktiviteleri dijital dünyada yapmalarının mümkün olacağı düşünülüyor.

Nasıl Alınır?

Metaverse kapsamında kripto para birimleri oldukça önemli bir yere sahiptir. Blockhain teknolojisi ile sanal bir varlığın dijital evrende kullanılabileceği düşünülmekte. Bu açıdan kripto para birimleri, sanal bir ekonominin başarılı ve işlenebilir olmasını sağlayabilir.

Son yıllarda Metaverse nasıl alınır? sorusu araştırılmakta. Metaverse coinleri, Bitcoin ve alt coinler gibi kripto para borsaları üzerinden satın alınabiliyor. Metaverse coin, Binance ve diğer birçok global borsadan alabilirsiniz. Decentraland (MANA), Starlink (STARL), Axie Infinity (AXS) ve The Sandbox (SAND) günümüzdeki en popüler Metaverse projeleri arasında yer alıyor.

Kullanıcılar, Metaverse ile çeşitli dijital varlıklar oluşturabilir veya bu varlıkları çeşitli coinler vasıtasıyla alıp satabilirler. Kısacası sanal dünya olan Metaverse, gerçek dünyada olduğu gibi kara parçalarından oluşmaktadır. Bu kapsamda Metaverse arazileri en kazançlı Metaverse yatırımı olarak kabul edilmektedir. Nitekim bu araziler, gerçek hayatta olduğu gibi değer kazanabilecek varlıklardır. Böylece insanlar, bu arazileri kiraya vererek ya da satarak pasif bir gelir elde edebilirler.

Gerçek hayatta gayrimenkul alırken değeri nispetinde maddi bir bedel ödersiniz. Bu durum Metaverse sanal evreni için de geçerlidir. Gerçek hayat ile Metaverse arasındaki fark ise Metaverse için ödemeyi coinlerle yapmanızdır. Bu sebepten dolayı kullanıcının, Metaverse arsası alacağı platformda geçerli olan kripto para birimine ve bu parayı içinde tutacağı dijital cüzdana sahip olması gerekiyor.

Metaverse Arsası Nasıl Alınır?

Metaverse arsalarını satın alabileceğiniz birçok platform bulunmaktadır. Yaptığınız araştırmalar ile hangi platformdan arsa satın alacağınıza karar verdikten sonra, kripto para borsası kullanarak dijital bir cüzdana sahip olmanız gerekiyor. Ardından Metaverse arsası için seçtiğiniz platformda geçerli olan coinleri satın almalısınız. Satın alınan coinleri, Metaverse arsası alınan platformdaki hesaba aktarmalısınız. Söz konusu platformdan bir ada ve parsel seçerek, elinizde bulunan coinler ile bu ada ve parseli satın alabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*